Общи Условия


www.danimpex.com е сайт за продажба on-line през интернет мрежата на телекомуникационни кабели ,пасивно и активно оборудване .
Той е насочен предимно в сферата на кабелна и интернет мрежа, както и на цялата гама консумативи към тях. Офертите за стоки в него са класифицирани в отделни категории по сходни характеристики. Офертите съдържат пълна информация и снимки на съответната стока. Посочената цена е на опаковка (артикул), както и единичната им цена ако има такава. Всички цени посочени в сайта са крайни и включват ДДС. Цената в офертите не включва цена за доставка.

Цената за доставка е за сметка на получателя.
По време на самата поръчка, както и след това клиентът се регистрира. Това ви гарантира че вашите данни ще се съхраняват при нас и автоматично ще се зареждат при следващата ви поръчка.
Клиентът е длъжен да посочи коректни данни за да бъде извършена доставка.Данните които трябва да се попълнят са следните:

Име – Трите имена на лицето което ще получи доставката

Област – Областта в която попада населеното му място

Град – Градът в който трябва да се извърши доставката

Адрес – Точен адрес за доставка

Телефон – на който да се осъществи контакт с клиента

E-mail – за връзка с клиента

Данни за фактуриранe – ако клиентът желае да получи такава.

Клиентът се задължава да заплати цената на поръчаните стоки.

Клиентът се задължава да заплати сумата за други разходи, като доставка, допълнителна опаковка и други, съгласно уговореното.

Клиентът се задължава да осигури възможност за получаването на поръчаните стоки.

Клиентът се задължава да получи поръчаните стоки.

Клиентът носи пълна отговорност за опазването или предаването на трети лица на потребителското си име и паролата, както и за всички действия, извършвани с тях.

Клиентът се задължава да не прави фиктивни поръчки, измислени отзиви за даден продукт или да подава друга невярна информация.

Клиентът се задължава да не нарушава чужди имуществени или неимуществени права.

Да спазва действащото законодателство на Република България и настоящите Общи условия за ползване на магазин danimpex.com

Посочване на неверни или непълни данни прави поръчката невалидна и тя няма да бъде доставена.

След като заявите вашата поръчка ни ще ви потърсим на посочения телефон, за потвърждение.

• При всяко натискане на бутона „купи“ автоматично прибавяте 1 бр. количество от съответната стока във Вашата „Кошница“. Кошницата се намира в горния десен ъгъл на сайта. Освен в случай, когато клиентът предварително е въвел друго количество в определените за това полета.

• По всяко време може да отворите ”Кошницата”. След което вие ще видите избраните от вас продуктите, които сте добавили към ”Кошницата”. На тази страница можете да промените бройката на всеки избран продукт, като коригирате цифрата в полето „Броя“, да отстраните даден продукт чрез натискане на бутон „Изтрий”.