Доставка по ОбластиОбслужващ офисПонеделникВторникСрядачетвъртъкПетък

Офис Варна обслужва следните области             

  * всеки ден за област Варна

/

Сливен,

Ямбол,

Бургас

/

Шумен,

Разград,

Русе, 

Велико Търново,

Търговище.

Добрич, 

Силистра.

Офис София обслужва следните области

  * всеки ден за област София

/

Благоевград

Кюстендил,

Перник

Ловеч,

Плевен,

Враца,

Монтана,

Видин

/

Офис Пловдив обслужва следните области

 * всеки ден за област Пловдив

/

Стара Загора,

Хасково,

Кърджали

Пазарджик,

Смолян

Стара Загора,

Хасково,

Кърджали

/

Доставки се извършават до всички населени места на територията на страната по утвърден график.1.  Безплатна доставка при поръчки  над  1000 лв с ДДС. Поръчки с по- ниска стойност ще се извършват с куриерска фирма за сметка на клиента .

2. Поръчки се приемат до 17:00 ч. в деня преди доставката, за да има технологично време за подготовка на Вашата заявка. В деня за доставки поръчки за района не се приемат.

3. Да  сте уговорили доставката с наш търговски сътрудник, който да я  приеме и потвърди.

4. Да  осигурите присъствие на уговореното място, за да не се нарушава графика за доставка на останалите клиенти. Ако не осигурите приемането на стоката повече от 15 минути, доставката може да бъде отказана от шофьора.

5. Отказ от безплатна доставка е възможен поради  липса на  достатъчно поръчки от вашето населено място, които да покриват разходите за доставка или  в случай на тежки метеорологични условия ! В такъв случай ще бъдете уведомени до 17.00 ч в деня за поръчки!
Забележка: Безплатната доставка с наш транспорт е само в определен ден от седмицата, но при заявени по-големи количества може да се организира допълнителна доставка. За повече информация се обърнете  към нашите консултанти.