Често Задавани Въпроси:


Как да поръчам по телефон ?
Телефон за поръчки 052/ 63 20 40 ;052/59 93 39
Поръчката по телефон е удобна най вече за клиенти от офиси. Тя става след като клиента продиктува каталожните номера на продуктите които е избрал или ги назове, както и данните нужни за доставка. При този вид поръчка не е нужно в по-късен етап клиентът да получи обаждане за потвърждение на поръчката.

Как да платя при покупка ?
1.Наложен платеж: Заплащането на дължимата цена на стоката и разходите по доставката, става при получаването й от клиента.Стоката може да бъде приета и от трето лице от името на клиента.
2.С банков превод Заплащането на дължимата цена на стоката , става предварително по банков път на сметка. Доставката се извършва след получаване на банковия превод. Парите се превеждат по сметка на.
Фирма – Данимпекс ЕООД

Как и Кога ще получа поръчаните стоки ? 
Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес. Приемането става от клиента или трето лице от негово име
1.Доставките на стоки за Варна се извършват във същият ден, или до 1 работен ден
2.Доставка на стоки за всички останали населени места, се извършва в рамките до 2 работни дни. Куриерската услуга може да бъде извършена по Ваш избор фирма. Цената се определя по тарифа на посочения от вас куриер.
3. Срокът на доставка зависи от наличността на артикулите. В случай, че разполагаме с всички поръчани продукти на склад доставката е в срок от 24 часа от момента на изпращането. Нормалният срок за изпълнение на поръчка е 1-2 работни дни. Ако продуктът не е на склад (особено в случаите на изчерпан внос или недостатъчно количество) срокът е по-дълъг. Трябва да се има предвид, че за всяка поръчка е необходимо технологично време за изпълнение: разговор с клиента и уточняване на детайлите, пакетиране, подготовка на опис, пратка, товарителница и заявка на куриер. В тази връзка, поръчки изпратени след 15.00 часа е вероятно да НЕ бъдат получени на следващия ден. При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти


Гаранция 
Гаранционния срок на стоките е упоменат за всеки продукт по отделно, освен в случаите, когато няма такъв. Клиентът получава заедно със стоката и гаранционна карта, с която може да упражни правото си на гаранция до изтичането и. Отстраняването на повреди по гаранционни продукти се извършва в оторизирани от производителя сервизи. При невъзможност да бъде отстранен дефект на даден продукт, същия се заменя с нов.

Рекламация 
Поръчаната стока, може да бъде отказана само в следните случаи:
1.Ако доставената стока не съответства на поръчаната от клиента.
2.След получаване и заплащане на стоката, клиентът може да направи рекламация и да изиска възстановяване на платената от него сума когато: Купувачът има право да направи рекламация в срок до 48 часа от получаването на стоката, ако същата има скрит дефект който не може да бъде установен при получаването и. Купувачът има право да върне закупената от него стока в 7-дневен срок от получаването и при условие, че тя бъде върната във вида, в който е получена, без да бъде ползвана. Което е опоменато в чл. 69, ал. 3 от ЗЗППТ.
3.Ако при транспортирането и доставката стоката е повредена. В този случай клиентът не трябва да подписва придружавашите доставката документи, че е получил стоката и незабавно трябва да уведоми представител на ДАНИМПЕКС ЕООД.
4.Когато има несъответствие между поръчана и доставена стока. В такъв случай стоката се подменя в срок до 48 часа след заявката на клиента. Извън изброените случаи, клиентът няма право да откаже да получи и заплати поръчаната от него стока.


Регистрация 
При пазаруване с регистрация Потребителят получава преимуществото, че еднократно въвежда своите данни, това негово действие му гарантира съхранение на данните за доставка и тяхното автоматично попълване при следващо пазаруване. Регистрирането на нов Потребител става от полето за регистрация в горния десен ъгъл. При регистрация клиентът си избира уникално име (user name) и парола за което съхранение е отговорен той. Лична информация, предоставена за Вашата регистрация, ще бъде използвана в съответствие със законовите изисквания в страната и нейното предоставяне от Вас е напълно доброволно. danimpex.com се задължава да не разкрива никаква лична информация на потребителите на трети лица, да използва личните данни на клиентa единствено и само за целите, предвидени в настоящите Общи условия, да използва личните данни, които ни предоставяте само за следните цели: Обработка на клиентска поръчка Статистически цели, за подобряване работата на магазина Администриране и обслужване съдържанието на магазина.
ДАНИМПЕКС ЕООД не носи отговорност за каквото и да е забавяне или невъзможност да изпълни задълженията си, при възникването на обстоятелства извън контрола на магазина .