УСЛОВИЯ ЗА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С НАШ ТРАНСПОРТ

УСЛОВИЯ ЗА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С НАШ ТРАНСПОРТ

Доставки се извършават до всички населени места на територията на страната по утвърден график 

1.  Безплатна доставка при поръчки  над  300 лв с ДДС. Поръчки с по- ниска стойност ще се извършват с куриерска фирма за сметка на клиента .

2. Поръчки се приемат до 17:00 ч. в деня преди доставката, за да има технологично време за подготовка на Вашата заявка. В деня за доставки поръчки за района не се приемат.

3. Да  сте уговорили доставката с наш търговски сътрудник, който да я  приеме и потвърди.

4. Да  осигурите присъствие на уговореното място, за да не се нарушава графика за доставка на останалите клиенти. Ако не осигурите приемането на стоката повече от 15 минути, доставката може да бъде отказана от шофьора.

5. Отказ от безплатна доставка е възможен поради  липса на  достатъчно поръчки от вашето населено място, които да покриват разходите за доставка или  в случай на тежки метеорологични условия ! В такъв случай ще бъдете уведомени до 17.00 ч в деня за поръчки!

Забележка: Безплатната доставка с наш транспорт е само в определен ден от седмицата, но при заявени по-големи количества може да се организира допълнителна доставка. За повече информация се обърнете  към нашите консултанти.